Tuesday, September 18, 2007

Момчиловци и Смолян, ЧРД, Мими и Мам!




След като мина колоездачната обиколка през Кърджали и след като премина през мен поток от тъжни и неприятни събития, потърсих утеха в сърцето на Родопите - Момчиловци. Там тази събота се отдадох на размишления за живота и за самотата. Вечерта откриха паметник на Николай Хайтов пред смолянския театър, а вътре в него Мариус пак ме разплака с неговото "Сътресение". В неделя - нищонеправене и вечерно гости в Ели, заедно със скъпите ми домакини Дора и Павката. Прости ми, Мими, че не се обадих за да ти честитя светлото рождение! ЧРД и на маминка Роза, като подарък за нея се оказа една мантинела, която ме спаси на връщане от Смолян, когато бях заслепена от първите лъчи на слънцето.

Wednesday, September 12, 2007

В памет на Гери




Лятото свършва някога все пак...
Зелените му тайни...
Отплуват в небето,
потъват в земята...

Не ни оставяй сами!

Сърцата на хората не могат да спрат:
да обичат и страдат...
Бели цветчета-
дано ги харесаш...

Тук, на земята, е адът!

Monday, September 03, 2007

ЧЕСТИТ Р Д , КУМА!!!









Sunday, September 02, 2007

Коко Rock Fest








1 Септември- първият фестивал за млади рокаджии от страната се организира в светлата памет на Коко. Организацията бе перфектна, участниците- на ниво, гостите - съвсем, а най-вече бях щастлива, че моят брат Триф се справи чудесно като вокал на обещаващите "Соулстейдж"!!! Прилагам малко снимки от изявата им и едно клипче. Последва обаче ужасна буря, която прекъсна изявата на гост-групите. Жалко, че нямаше много хора на арената, но да се надяваме, че ...следва продължение другата година!

Kalimera Kalispera













Това са двете думи, които употребих в Гърция. 5 много солени дни - и като солта на морето, и като цените в магазините, и като сълзите. В общи линии мястото - Неа Врасна - на 80 км източно от Солун, времето - безоблачно, за щастие без пожари, компанията - много приятна - Стеф, сестричка и приятели, както и цели 3-ма малчугана. Ходихме и до Солун един ден. Узото им е хубаво, а и окопода е пресен. Идете!