Friday, October 15, 2010

ВОДА


АЗ съм вода
и ТИ си вода-
плъзгащи, неразделни, преливащи
кап- кап- кап -
от сълзи
и радост
и пара от ушите -
НИЕ сме вода.
Изворът на НАШЕТО безсмъртие
сме НИЕ.
КАПКА ПО КАПКА...

7 Comments:

At 1:39 PM, Anonymous ранни записвания 2012 в Кушадъсъ said...

страхотно, много хубаво казано и написано, късо но съдържателно, поздрави

 
At 1:18 PM, Anonymous Екскурзии Венеция said...

Много хубави стихове. Навяват ми мисли за чистота на духа. Кратко е, но много съдържателно. Звучи ми малко като инкрустирана мисъл или мото на входа на музей - нещо такова. Напомня ми и на Венеция- водния град. Страшно красиво е там :)

 
At 4:06 AM, Anonymous почистващи препарати said...

Водата ни дава живот, но може и да го отнема...

 
At 10:51 AM, Anonymous екскурзия египет said...

"АЗ съм вода и ТИ си вода-
плъзгащи, неразделни, преливащи кап- кап- кап - от сълзи и радост
и пара от ушите - НИЕ сме вода.
Изворът на НАШЕТО безсмъртие сме НИЕ.
КАПКА ПО КАПКА..."Много силни и красиви думи.Поздравления за хубавото стихотворение и се радвам, че попаднах на него.Дано често публикуваш своите творения.Ние сме едно цяло и сме капки от какви ли не частици.Трябва да сме щастливи и горди, че сме имали щастието да се родим.Картинката с капките вода е много подходяща.

 
At 5:16 AM, Anonymous перилни препарати said...

"НИЕ сме вода. Изворът на НАШЕТО безсмъртие сме НИЕ. КАПКА ПО КАПКА..."Като си помислим и се поинтересуваме малко повече какво точно има в нас и от какво сме направени ще видим , че водата е един доста голям процент от нас.Ние избираме как да живеем и дали ще оставим нещо след себе си , за да бъдем безсмъртни или просто ще съществуваме непрекъснато оплаквайки се и чакайки нещо да стане в живота ни.Стиховете са много красиви и силно въздействащи.

 
At 6:58 AM, Anonymous почивки said...

Пишеш много красиво и имаш стил, което е важно, продължавай да споделяш.

 
At 5:09 AM, Anonymous парфюм said...

Цялото това кратко стихотворение казващо "АЗ съм вода и ТИ си вода- плъзгащи, неразделни, преливащи кап- кап- кап - от сълзи и радост и пара от ушите - НИЕ сме вода. Изворът на НАШЕТО безсмъртие сме НИЕ. КАПКА ПО КАПКА..." е разкошно написано и като вникнеш по дълбоко можеш да откриеш истинският смисъл за думите и какво се има предвид.Капка по капка бликат нашите сълзи ту от радостни моменти, ту от не чак толкова . Всичко се редува на земята, за да има един баланс.Ние без вода няма да издържим дълго, самият ни организъм е съставен от голям процент вода.

 

Post a Comment

<< Home