Thursday, December 18, 2008

Dancing stars & Survivor










Да не си помислите, че по цял ден гледам риалити шоута. Ама тези двете наистина бяха хита на сезона. А за да не са само голословни предавания, ги реализирахме по-лайф от ТВ-екрана. В ресторант Устра се събрахме цялата школа по Танци при Читалището, за да покажем колко сме подготвени за финалите в Денсинг старс. Освен латино-чупките, демонстрирахме и хорА, няколко вида, а даже и сиртаки. Забавлението бе страхотно, а участниците ще се разпознаят по снимковия материал, няма да ми стигне времето да ги изброя всички.
Що се отнася до сървайвъра, най-заслужлия участник снощи /18.12/ беше в голямата зала на Читалището, където с усмивка и чар отговаряше на всичките ни въпроси. Хей, България, знаем за кого ще гласуваме в Неделя, нали!!!
Весели празници!!!!
p.s. 2009 смятам да посрещам в Дубровник, ако някой е решил същото, да се обади!

Tuesday, December 09, 2008

5-ти декември, малко 6-ти и съвсем без 8-ми








Международния ден на доброволеца е на 5-ти декември, както знаете. Тази година СиВиЕс организира страхотно шоу с много танци, музика, ритъм, награди и ммм, доброволчески вкусотии.
Страхотен джаз на пиано, африканска ударна група (интересът към която препълни залата на Френския културен институт в София) и страхотни индийски танци! Покрай печелившите билети, успях да разбия моя лош късмет и спечелих куверт за веги-ресторант - как хубаво ме уцелиха!
Много се радвах и да се видя с приятели, които ми липсваха цяла година! Запознах се и с нови хора, между които членове на Вело-еволюция, с които преди това гледахме зелени филмчета от Еко-филм феста.
Никулден ми разкри интересни страни от Пловдив, между които и един Трабант на истината. Прочетете написаното върху него. Поздрави и на всички студенти, тази година не успях да се домогна до 8-декемврийското празненство, но се надявам да се реванширам!