Thursday, October 16, 2008

Dancing (and singing) stars






Вторник вечер никога не е била така добре изтанцувана, както тази. Преминахме от салса, бачата и самба през валс и танго, за да завършим с хоро, сиртаки и ръченица. Виновниците бяха двама - Катето, която минаги внася хубав огън в делниците и Роже, когото изпращахме с попътен вятър. Освен че танцувахме, пяхме - Верчето си я знаем, че всичко пее, аз също малко се престраших с Killing me softly , а канадско-ливанския ни приятел завърши с Dust in the wind. Ами, все повече такива вторници пожелавам на вас и на себе си!

Monday, October 13, 2008

Happy hippie days












Ами то, какво да кажа освен, че снимките са от миналата събота от рождения ден на Жоро - Стара Загора, а последните са от вече изминалия петък - от 10.10 от имението на Дейв в летовник. Духът на "КОСА" е жив!

Thursday, October 09, 2008

40 човека на 1 маса








Привет на тези от вас, които за моя изненада все още следите блога ми. Напоследък много така наречени приятели ме разочароваха и аз ден след ден се отчуждавам духом от Кърджали - пристанището, което считах за най-уютното кътче в света. Както казва Лорийн Хил: "...пази се от овце във вълчи кожи, които забиват нож в гърба, когато се обърнеш."
Но да се върнем към веселата част: миналата неделя - 05.10 читалището направи 95 сребърника и по този повод, с лоша техника, но с голям ентусиазъм покорихме сцената с рок-трели. Първи бяхме ние - BLUESTAIN , а след нас - новото поколение на рок-музиката в Кърджали. Накрая на вечерта направихме маса за Гинес - всичките участници и гости - 40 човека- кацнахме в Бавария и там направихме истинска рок вечер, а не като рок вечерите с индивидуални покани, каквито се оказаха, че има в нашия град. Малко снимки, а за видеото - май в ютуба ще се опитам да го кача.