Monday, October 29, 2007

Фестивала на доброволците









Доброволци от всички страни и сфери, обединявайте се! Призивът ми е към страхотните и много активни младежи, доброволчествали в СиВиЕс, както и вярващите в религията Отворен софтуер и въобще отворени неща от Open Fest 2007! Фестивалът във Владая мина със страхотен успех под шапката на Правата на човека и множество игри и забавления. Поздрави на всички стари и на всички нови приятели, които обединиха чара си, организираността си и доброто сърце, за да се включат в инициативите през цялата 2007 - обмени, лагери, проекти. Петък - събота - неделя ме заредиха с песни, танци, спомени и приятели. Дотам, че забравих да снимам. Все пак - ето малко снимки:

Wednesday, October 24, 2007

Изпълнение на BLUESTAIN за Деня на Кърджали

Хей, приятели, най - накрая ъплоуднаха в youtube едно от парчетата, които групата ни изпълни по повод Деня на Кърджали на 13.10.2007 в Дома на Културата. Последвайте следващия линк:
http://www.youtube.com/watch?v=zlHvb_w2WPQ

А ако искате да чуете и страхотен кавър на KORN , изпълнен от SOULSTAGE, с вокалист брат ми Трифон, вижте:

http://www.youtube.com/watch?v=JM9P7iF8D28

Monday, October 15, 2007

ECO EXPLOSION

Днешния ден е обявен за международния ден на блоговете, които подкрепят опазването на околната среда. Хора, бъдете добри към себе си, спрете генно модифицираните организми / GMO /, пазарувайте с платнена торба, гасете си лампите, карайте колело, станете вегетарианци, рециклирайте!!! За да изчислите вредата от емисиите въглероден диоксид, който емитирате всяка година, изчислете вашия индекс на замърсяване като посетите www.gorichka.bg !!! Обичайте средата, за да ви обича и тя!
Bloggers Unite - Blog Action Day


Monday, October 08, 2007

Handmade day PD








Тази събота бе Денят на ръчно направените неща, който подобаващо бе отбелязан в Пловдив, в двора на едно китно заведение точно до пешеходния мост. Много шаренко, приятно, жестока музика / ръкопляскания за ДиДжея/ и една огромна благодарност за инфото на Ик0! В нашата кола бяха Стеф, Живко и Тони, която е позната още и като Кръщелничето :-Р
Присъединиха се и Пламъка, и Жофито, и Бонка, а и още можеха, ама не бяха там. Да живеят и китайските храни, които въстановяват подцинковането на човека! Жалко за всички, които не можаха да видят, но ето малко утешителни снимки:::

Monday, October 01, 2007

Фотосесия :-)

По повод вълнуващата сватба на Златомирка отидох на професионален фризьор и на професионален гримьор... Резултатите вижте в приложеното клипче.

Сватбата на Златомирка и Любо 29.09.2007



То няма какво да кажа - истинска приказка наяве за младоженците - да са ни живи и здрави и дълъг съвместен и безоблачен живот! Подписването бе наистина нестандартно - в двора на Музея!!! Извиха се не по-малко сложни хора' в преобразения ресторант Арпезос. Цялата вечер се разливаше хубава енергия и положителни емоции от малки и големи, колеги и колежки, роднини и приятели. Красотата на булката бе бисера в тази сватба - вижте снимките, а съпруга й бе строен и зашеметен от щастие. Джисови, оттук нататък да стягате люлката!!!