Tuesday, April 25, 2006

24/04/2006











Познайте кой стана на 26 годинки, т.е. на 6!!! Мили приятели, толкова ви обичкам всички, че направихте празника ми истински!!! Точно 26 мили гости бяха ме уважили, а още толкова ми се обадиха от всички кътчета на земята. Такава беше и темата на вечерта: "Световен Великден"- имаше специалитети, музика и хора от много различни места от целия свят. За подаръците не ми стигат думите!!! Имам си вече колело, с което да поема по града и оф-роуд!!! Правихме и борба с яйца, както си му е реда!!! Най-накрая опитах от тортата, че с тия пости... Имаше салса, ориенталски танци, рок, реге, каквото се сетите. Най-малката ми гостенка бе на малко над 1-годинка. Но, вижте снимките- говорят сами!

Friday, April 21, 2006

Скоро имам рожден ден!!!














Тази година рожденият ми ден е в сърцето на Великден!!!! Е, какво нещо- уникално и не знам след колко години отво ще се повтори! Най-накрая ще мога да си вкуся от тортата, че с тия пости ;-)))
Прилагам и още малко снимчици от Рим. Очаквайте скоро и от РД- темата е "Световен Великден" и се надявам да бъде интересно!

Thursday, April 06, 2006

More Rome 21-28/03/06